Fru halvgrodas hälsa

Här skriver jag om mat och träning. Med mera.

Reklampaus: Vint och Juice Plus+. Bra grejer.

bild

Vint är så underbar tjänst. Om ni bor i Stockholm och inte testat det än så är det dags nu. Typ redan igår. Ladda hem appen och använd den här rabattkoden så ni får 100 kr rabatt på första träningen: cy66uqt

Vint kommer att vara min vapendragare i utmaningen att testa så mycket nya sporter/träningsformer som möjligt. Nästa recension kommer på fredag, Håll ut!

Idag har det varit fullt ös. Vilodag från träning, så jag passade på att riva av massa möten. Bland annat har jag blivit auktoriserad säljare av Juice Plus+. Det är ett slags vitamin/kosttillskott som har hjälpt mig otroligt mycket med mitt svaga immunförsvar och min låga energi. Barnen får det också, och de håller sig friska som små jehun. Jag ska inte använda bloggen som säljkanal, men om jag väckt någons nyfikenhet får ni gärna fråga mer.

Ni som känner mig vet att jag inte skulle vilja bli säljare av en sån här produkt om jag inte var hundra procent övertygad om att det är bra saker. Min första kund är mamma som jag hoppas ska bli hjälpt med sin artros. Det kommer garanterat uppföljning på det.

Nu är det sovadags, annars blir Max arg på träningen imorgon.

Kram, M

13 kommentarer

 1. Å vad kul att läsa! Blir superinspirerad. Håller sen en vecka på med detox från mina rök- och drickbara stresskompisar. Känns så jäkla skönt. Nästa steg är att ta tag i träningen med pt. Har gjort det flera gånger förut och vet att jag älskar det. Du, såg du mitt instasvar om popup? Alltså supergärna framåt vårvinter/vår. Vill skicka ett paket till dig med kläder till flickorna så du får känna kvaliteter mm. Mejla adress och flickornas längd så kommer ett paket. Stor kram!

  • mrmrgrtz

   2 oktober, 2014 at 07:46

   Kom precis från PTn nu. Älskar det!!! Har också detox, men bara tillfälligt. Kommer absolut hänga med mina stresskompisar snart igen. 🙂

   Jag mailar snart. Kram!

 2. Hur får du ihop juice och LCHF?

  • mrmrgrtz

   2 oktober, 2014 at 07:45

   Det är alltså små kapslar, så även om det skulle vara 100% kolhydrater så är det kanske totalt ett gram. Det kan jag leva med. 😉

   • Då är jag med. För det lät som att du faktiskt drack juice. 🙂

    • mrmrgrtz

     2 oktober, 2014 at 09:13

     Nu har jag lagt till en bild på alla tablettburkar för att eliminera missförstånd. Det kan faktiskt vara något för Erika nu. Det finns en massa exempel på tillbakagång tack vare Juice Plus, tror du hittar forskningsrapporter på deras hemsida.

     • Sorry Maria men det är bluff och båg alltihop.

      • mrmrgrtz

       2 oktober, 2014 at 10:26

       Vilken otroligt konstig kommentar. Hur skulle det kunna var en scam att frukt, bär och grönsaker innehåller näringsämnen som är bra för kroppen? Jag tror på självläkandet i kroppen, och att få i sig alla dessa näringsämnen – som tyvärr är svåra att få i sig med tanke på hur urvattnade livsmedel du hittar i butik – med hjälp av några kapslar är såklart bra. Sen får man tro vad man vill om hur det funkar mot övriga sjukdomar. Jag vet vad jag känner själv och har hört tillräckligt många andra historier för att vara helt säker på att det inte är bluff o båg. Det är inte infärgat sågspån i kapslarna, då hade du kunnat kalla det bluff.

      • mrmrgrtz

       2 oktober, 2014 at 11:03

       Länkarna du skickade (om WP inte vill släppa igenom) härleds alla till samma kille som driver en massa företag som motsätter sig alternativ medicin. Hans organisationer vill också förbjuda kiropraktorer och akupunktur på grund av att det är förenat med livsfara, så nja. Jag gissar att deras ”non-profit”-organisation kan ha en viss kickback från läkemedelsföretag. Det finns artiklar för och emot allting. Det intressanta är dock att det provocerar så mycket med naturmediciner. Om du läser på ordentligt om levaxin finns det mycket mer negativa upplevelser kring det, men där hör jag ingen ropa SCAM.

       • I wikipediaartikeln hittar du massor av referenser och de kommer inte från samma kille, eller ens samma land. Den forskning som Juice Plus själva lyfter fram har de köpt. Men ät dem du. Det vetenskapliga underlaget för biverkningarna är inte bättre än underlaget för fördelarna så det lär åtminstone inte göra någon skada.

        • fredrik svensson

         30 november, 2015 at 22:54

         Juice Plus 31 kliniska forskningsstudier har fått utmärkelsen Gold standard. Den är bäst, äkta, på riktigt!
         2 är gjorda av JP, 29 av oberoende.

 3. fredrik svensson

  21 augusti, 2015 at 17:03

  En sak är säker. Klinisk forskning kan aldrig vara bluff. Det är gjort 16 kliniska forskningar på juice plus. Jag äter själv.
  Den som skrattar bäst skrattar sist.

 4. Jag som är ej för gelantin i kapslarna…är det inget för mig…synd
  Så för mig är der ej rena grejor…Synd….

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*